Kras

krasBij Kras, een allround reisaanbieder die gespecialiseerd is in autovakanties, fietsvakanties, vliegvakanties, vaarvakanties, busvakanties en nog veel meer. Vanwege het feit dat Kras ruim 90 jaar ervaring heeft in de reiswereld en de internationale koopkracht van deze reisaanbieder, wordt er uitstekend op de wensen van de klant ingespeeld. U kunt hier terecht voor scherp geprijsde vakanties naar ruim honderd landen. Het aanbod van Kras is zo ruim dat de door u gezochte vakantie er vast en zeker tussen zit. U kunt kiezen uit onder andere strandvakanties, culturele rondreizen, fly and drive vakanties, stedentrips, cruises, fietsreizen, wandelvakanties, singlereizen, theaterarrangementen en nog veel meer. Wist u dat het merk Goed Idee Reizen onderdeel is van Kras? Bij dit merk kunnen mensen terecht die vakantie willen vieren vanuit een christelijke overtuiging.

Meer informatie & prijzen

de Jong Intra Vakanties

de-jong-intra-vakantiesde Jong Intra Vakanties is sinds 1972 specialist in het samenstellen van vakanties. Deze reisaanbieder staat er om bekend dat zij zich echt verdiepen in de vakantiewensen van hun klanten, want alle mensen hebben immers hun eigen voorkeur. de Jong Intra Vakanties probeert daar zoveel mogelijk rekening mee te houden. Of u nu alleen, met vrienden, familie of in een groep op vakantie wilt gaan, op welke vakantie uw keuze ook valt, uw vakantie zal tot in de puntjes worden verzorgd. Wist u dat de Jong Intra Vakanties in 2016 is verkozen tot de beste reisaanbieder in autovakanties? Een erkenning om erg trots op te zijn en motiveert zeker om zo door te gaan. Maar dat is nog niet alles. de Jong Intra Vakanties mocht in 2016 ook nog eens de Nederlandse Award voor de beste busreizen in ontvangst nemen, dus ook iets om trots op te mogen zijn. Tenslotte heeft de Jong Intra Vakanties voor het derde jaar op rij de Reisgraag Award gewonnen voor de beste reisorganisatie. Maak een keuze uit een groot aanbod aan fantastische reizen zoals stedentrips, wintersport, zonvakanties, busreizen, rondreizen, autovakanties, verre reizen, cruises, vliegreizen, kerstreizen, treinreizen en  nog veel meer.

Meer informatie & prijzen

SNP Natuurreizen

snp-natuurreizenSNP Natuurreizen bestaat sinds 1984, is onderdeel van de ANWB en is de grootste specialist met betrekking tot actieve en avontuurlijke vakanties naar bestemmingen over de hele wereld. Kenmerkend voor SNP natuurreizen is authenticiteit, liefde voor de natuur, kleinschaligheid, deskundig, respect voor de lokale bevolking en rust en ver weg van het massale. Deze reisaanbieder is er van overtuigd dat u tijdens uw vakantie het meest kunt genieten in kleine gezelschappen met gelijkgestemden. Daarom bestaan de groepsreizen uit kleine groepen met vanzelfsprekend deskundige reisleiding. U verblijft tijdens uw vakantie niet in grote onpersoonlijke resort waar u slechts een nummer bent, maar in lokale hotels, pensions of guesthouses, waar u als persoon nog centraal staat. Dit geldt zowel voor de individuele reizen als de groepsreizen. Bij SNP Natuurreizen kunt u kiezen uit onder andere fietsreizen, gezinsvakanties, rondreizen, themareizen, wandelreizen en winterreizen.

Meer informatie & prijzen